Üdvözöljük

A SolArt Galériáról

Kedves Műértő Barátunk!

    Galériánk 1989 óta forgalmazza a kortárs magyar képzőművészek alkotásait.

Az elmúlt 20 év alatt jelentős vásárlóközönséget sikerült magunk köré gyűjteni, ami azt eredményezte, hogy képeinket nem a légüres térbe, hanem a meglévő vásárlói érdeklődésre alapozva vesszük át az alkotóművészeinktől. Bevett képzőművészeti és műkereskedelmi gyakorlatunkra alapozva képesek vagyunk egy családias méretű lakás berendezésétől kezdődően akár egy nagyméretű, többfunkciós, közösségi és intim terekkel beépített nagy komplexum képzőművészettel való berendezését is megvalósítani.

    Ajánlatunknál a képzőművészeti alkotások értékállóságán és dekorativitásán túlmenően mindig figyelembe vesszük az adott műtárgy felhasználásából eredő funkcionalitását, a díszített térhez való viszonyát és a vásárlónk egyéb, számára praktikus szempontjait. Tapasztalatunk szerint a közösségi terek képzőművészeti alkotásokkal való dekorálása alapvetően nem tér el az otthonokba vásárolt képek szempontrendszerétől csak kiegészül egy-két speciális elvárással. Ezek a műtárgy védhetőségére, tisztíthatóságára és mobilitására vonatkozó reális elvárások. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a galériánk folyamatos kapcsolatban áll hazánk nagy Kossuth- és Munkácsy-díjas grafikus-generációjának még élő képviselőivel és rendszeresen forgalmazzuk azok életmunkáit.

   Galériánk rendelkezik saját keretezőüzemmel is, ahol piacképes áron tudjuk a forgalmazott műalkotásokat dekorálni. A kortárs képzőművészetben folytatott rendszeres kereskedelem megtanított Bennünket arra, hogy reális és piacképes áron kínáljuk műtárgyainkat és ezt bizonyítja a visszatérő vásárlóink elégedettsége, amelyre alapozzuk az Önnek kínált műalkotások sikerét is.