Webshop

Üdvözöljük webshopunkban!

Őszi délután

Dusza Tibor - Őszi délután

A Nagymező utca - Andrássy út kereszteződésénél sétáló emberek hétköznapi látványát a festő művészivé emelte. Az ellenfény mesteri ábrázolásával és a valós fények és árnyékok használatával olyan lírai képet alkotott, amely hűen visszaadja az őszi napsütés hangulatát. A kirakat üvegében tükröződő utcarészlet és a fényben fürdő emberek látványának könnyed rajzi és festészeti megoldása a művész tehetségének ékes bizonyítéka.

40x50; olaj, farost

Ár: 139800 Ft -    Megveszem

Téli melegben

Blinczinger Béla - Téli melegben

Már a címadás is a kép ellentétekre épülő kettősségére utal. A szoba melegében meleg színekkel festett csendéletet szépen ellenpontozza az ablakból látható téli világ. A havas táj hideg kolorja nemcsak a csendélet háttereként szolgál, a szépen festett téli táj motívuma mesterien kiegészíti az enteriőr alapvetően zárt kompozícióját.

60x50; olaj, farost

Ár: 194800 Ft -    Megveszem

Zarándokváros

Tenk László - Zarándokváros

80x100; olaj, farost

Ár: 680000 Ft -    Megveszem

Hölgy egyszarvúval

Galambos Tamás - Hölgy egyszarvúval

50x60; olaj, vászon

Ár: 870000 Ft -    Megveszem

Orchidea és kolibri

Temesvári Ferenc - Orchidea és kolibri

Temesvári Ferenc soron következő tárlatára csendéletként nagy méretű, mintegy két négyzetméteres trópusi virágokról festett képeket tervez bemutatni. Ezek előtanulmányai szolgálnak a művésznek a tájban található orchideák ábrázolásának felfedezésére. Némelyek ezek közül oly befejezett alkotások, hogy ezeket galériánk már a kiállítás előtt a közönség elé tárja.

40x50; olaj, farost

Ár: 169800 Ft -    Megveszem

Májusi eső után

Szabó László - Májusi eső után

Szabó László, olajfestményeit a klasszikus festészeti metódus szerint készítette. Először volt az üdítő sétával egybekötött nézelődés, majd a téma kiválasztása után a rajzfüzetébe rögzítette a látottakat. Akiknek megadatott ezen lapok böngészése meglepődhettek azon, hogy milyen pontosan jelölte művészünk a számára fontos színeket. Később, a műterem magányában születendő kép hűen hordozta a látvány frissességét és a művész absztrakcióit. Képei realisták, mert mindig a látvány parancsoló valóságából merített ugyanakkor a festéstechnikájukat tekintve modernek is.

40x50; olaj, farost

Ár: 138400 Ft -    Megveszem

Gecsemáné kert - Júdás csókja

Galambos Tamás - Gecsemáné kert - Júdás csókja

40x50; olaj, vászon

Ár: 690000 Ft -    Megveszem

A kutya a macska meg az egér

Jenkovszky Iván - A kutya a macska meg az egér

Eredeti illusztráció, megjelent 2011-ben a Tréfás állatmesék című mesekönyvben.

24,6x43,2; papír, tus, akvarell

Ár: 98500 Ft -    Megveszem

Mátyás király és a százesztendős ember

Jenkovszky Iván - Mátyás király és a százesztendős ember

Eredeti illusztráció: Mátyás király és a százesztendős ember. Megjelent 2011-ben a Mátyás király bolondja című mesekönyvben.

21x23; papír, tus, akvarell

Ár: 48500 Ft -    Megveszem

Násztánc

Szunyoghy András - Násztánc

15x21; linómetszet

Ár: 37800 Ft -    Megveszem

Budapest holdfényben

Ifj. Vigyázó László - Budapest holdfényben

A műterem erkélyén nézelődő művész elé misztikus látvány tárult: a telihold földöntúli színekkel festette át az égbolt felhőit és az alant elterülő pesti bérházakat. A kép fogalmazása méltó a meglesett pillanathoz, megmutatja a megérett művész láttató erejét.

70x90; olaj, vászon

Ár: 269800 Ft -    Megveszem

Virágok és száradó ruhák

Fehérvári Zoltán - Virágok és száradó ruhák

A festő szeme a hétköznapi dolgokban is megtalálja a megfestendő témát. Így volt ez akkor is, amikor egy nemesvitai nagymosás után a kiteregetett ruhák és a kedves virágai csendéletté álltak össze.

30x24; olaj, farost

Ár: 69800 Ft -    Megveszem