Webshop

Üdvözöljük webshopunkban!

Pienzai dombok

Ifj. Vigyázó László - Pienzai dombok

Toszkána történelme és a toszkán táj varázsa mindig inspirálta az odalátogató művészeket. A lankás táj városaival és hegyre épült templomaival elsőrangú témaként kínálkoznak. A festő a jellegzetes toszkán színvilágot ötvözte a saját erősen impresszív képalkotásával, így a festmény atmoszférája hűen megőrizte a látvány élményét.

50x50; olaj, farost

Ár: 178500 Ft -    Megveszem

A kerek forrás nimfája

Tenk László - A kerek forrás nimfája

80x68; farost, tempera, olaj

Ár: 698500 Ft -    Megveszem

Orchidea és kolibri

Temesvári Ferenc - Orchidea és kolibri

Temesvári Ferenc soron következő tárlatára csendéletként nagy méretű, mintegy két négyzetméteres trópusi virágokról festett képeket tervez bemutatni. Ezek előtanulmányai szolgálnak a művésznek a tájban található orchideák ábrázolásának felfedezésére. Némelyek ezek közül oly befejezett alkotások, hogy ezeket galériánk már a kiállítás előtt a közönség elé tárja.

40x50; olaj, farost

Ár: 169800 Ft -    Megveszem

Vihar a tengeren

Temesvári Ferenc - Vihar a tengeren

A művész tengeri vihart megörökítő dekoratív festménye ízig-vérig modern alkotás. Semmi nincs benne az előző korok tengerfestőinek művészi sémáiból, se hánykolódó hajó, se szélben lobogó zászlók, se sirályok. Viszont találunk: a vihar atmoszféráját érzékletesen megjelenítő ecsetkezelést és a lényegre koncentráló fogalmazást. A partnak csapódó hullámok ábrázolásakor "Temi" minden festészeti bravúrját bevetette, hogy érzékeltesse a víztömegben megbúvó roppant erőket.

50x70; olaj, vászon

Ár: 259800 Ft -    Megveszem

Pipacsos

Zsombori Erzsébet - Pipacsos

34x54; selyem, akvarell, pasztell, ceruza

Ár: 124500 Ft -    Megveszem

Miszla-pillantó tükör

Tenk László - Miszla-pillantó tükör

95x105; olaj, farost

Ár: 889000 Ft -    Megveszem

Édes élet, ital, nő, pénz...

Szunyoghy András - Édes élet, ital, nő, pénz...

50x70; linómetszet

Ár: 64500 Ft -    Megveszem

Dalmát halász

Szepesi Andor - Dalmát halász

Egy modern zsánerkép született egyenesen a dalmáciai tengerpart napsütötte tájáról. A halászportré, a dalmát tengerpart jellegzetes karakterét örökíti meg. A modellt markáns arca és kifejező tekintete a zsánerportré kiváló témájává avanzsálta. A könnyedén felvett ingének szövetén áttűnik napbarnított bőrének színe, a szalmakalap fonatán játszó napfény ábrázolása éppoly elegáns, mint a háttérben száradó halászhálók sziluettje.

40x30; olaj, farost

Ár: 124800 Ft -    Megveszem

Ülő akt

Füzesi Lajos - Ülő akt

50x60; olaj, vászon

Ár: 169800 Ft -    Megveszem

Szőlőhegyen, anno.....

Gyulai Líviusz - Szőlőhegyen, anno.....

22x29; rézkarc

Ár: 56000 Ft -    Megveszem

Fakopáncs az őszi erdőn

Szepesi Andor - Fakopáncs az őszi erdőn

A budai kertre néző műtermek vitathatatlan előnye, hogy a modell házhoz jön festőjéhez. Különösen fontos ez akkor, ha a művész piktúrájában a madarak tanulmányozása kiemelt fontosságú. Az ősszel megszínesedett lombok közül előtűnő fakopáncs tollainak sötétjét kiemeli a levelek között beszűrődő fény, amely lírai hátteret teremt ennek a rejtőzködő, az ágak közt megbúvó madárnak.

40x30; olaj, farost

Ár: 129800 Ft -    Megveszem

Napsütötte tisztás

Temesvári Ferenc - Napsütötte tisztás

Ez a kisméretű tanulmány a nagy képek összes erényét hordozza. Mesterien kidolgozott előterével, frappáns témaválasztásával és líraian festett hátterével. Ha nem ismernénk a valós méreteit, nagyságrendekkel nagyobbnak vélhetnénk! Később a művész majd eldönti, lesz-e belőle nagyobb méretű alkotás!

24x30; olaj, farost

Ár: 69800 Ft -    Megveszem