Webshop

Tekintse meg Gregorik Mária megvásárolható képeit!

Asztali csendélet cseresznyével

Gregorik Mária - Asztali csendélet cseresznyével

Gregorik Mária hamisítatlan csendéletfestő. Tisztelői elismeréssel szólnak anyagszerű festészetéről és fegyelmezett kompozícióiról. Csendéleteinek többsége tárgycsendélet, de néha a témakeresés izgalma új utakra csábítja. A porcelántálba helyezett gyümölcsök kidolgozottsága is azt mutatja, hogy művészünk a csendéletfestés minden műfajában otthonosan mozog.

60x50; olaj, farost

Ár: 219800 Ft -    Megveszem

Asztali csendélet a kertben

Gregorik Mária - Asztali csendélet a kertben

A tárgyak anyagszerűségének újra-felfedezése a Wessely Tibor nevével fémjelzett festőiskola érdemei közé tartozik. A festőművészek itt megtanulhatták a klasszikus ecsetkezelést és a csendélet szerkesztési elveit. Ezen iskola körébe tartozik a művész és festészete ékesen bizonyítja mesterének hozzáértését.

60x80; olaj, farost

Ár: 298600 Ft -    Megveszem

Csendélet barackkal

Gregorik Mária - Csendélet barackkal

60x80; olaj, farost

Ár: 298600 Ft -    Megveszem

Szabadtéri csendélet

Gregorik Mária - Szabadtéri csendélet

60x80; olaj, farost

Ár: 298600 Ft -    Megveszem

Asztali csendélet pezsgővel

Gregorik Mária - Asztali csendélet pezsgővel

Az ünnepi asztal varázsa ihlette a művészt csendéletének megfestésére. Nála kevesen ismerik jobban az ábrázolt tárgyakat: a meisseni porcelán, az üvegpoharak, az ezüst étkészlet és a díszes gyertyatartó különböző formákban visszatérő elemei piktúrájának. Bravúros ábrázolása ezek anyagának és a rájuk jellemző fényeknek, a művésznő festészetének védjegye.

30x40; olaj, farost

Ár: 139800 Ft -    Megveszem